
این روزها کمترکسی را میتوان یافت که از ریمل بهعنوان وسیله آرایشی استفاده نکند. با وجود پرمصرف بودن ریمل، بسیاری از خانمها با انواع این وسیله آرایشی و کاربردهای آن آشنا نیستند.
امروزه گزینههای زیادی برای داشتن مژههای رؤیاهای خود داریم؛ مانند اکستنشن مژه، مژه مصنوعی و … . اما برای داشتن مژههای دلخواه خود نیازی به هزینههای گزاف یا چسب و مژههای مصنوعی نداریم. بهترین و سادهترین راهکار، انتخاب درست ریمل مناسب مژههای شماست. بعضی از آنها برای لیفتینگ ، برخی دیگر برای حجم دادن یا برای فر کردن و … هستند که اینها تنها بخشی از لذت انتخاب ریمل مژه است.
خیلی از افراد با انواع ریمل ها آشنا نیستند و تصور میکنند که تنها یک مدل ریمل وجوددارد که برندهای مختلف آن را تولید میکنند. در ادامه این مقاله به معرفی انواع ریملها و ویژگیها و کاربرد آنها خواهیمپرداخت تا شما همراهان عزیز لیمادو، آشنایی کامل را با این محصول زیبایی داشتهباشید.
1- ریمل ضد آب
بانوان عاشق این هستند که ریملهای ضد آب را برای شبهای بارانی و یا هنگام شنا در استخر، در روزهای گرم تابستانی در کیف آرایش خود داشته باشند. این ریملها علاوه بر ضد آب بودن، ضد گریه نیز هستند؛
این ریملها به دلیل پایه روغنی خود دافع آب هستند و در برابر باران، اشک ، آب و … مقاوم بوده و زیر چشم نمیریزند. احتمالا این تنهاترین و سادهترین دلیل است که بانوان ریملهای ضد آب را به سایر ریملها ترجیح میدهند. اما فرمولاسیون خاص این ریملها به شدت برای مژهها و چشم مضر بوده و اصلاً پیشنهاد نمیشود.
در ادامه بخوانید: فونداسیون آرایشی چیست؟
2- ریمل بلند کننده
اگر مژههای کوتاهی دارید، یک ریمل بلند کننده یا لیفتینگ میتواند مژههای شما را بلندتر از حد طبیعی نشان دهد. در واقع، شما به ریملی نیاز دارید که که مژههای شما را به طور یکنواخت پوشش دهد و در عین حال به آنها را پیچ و تاب بدهد. برسهای این نوع ریمل اغلب موهایی شانه مانند دارند که به شما این امکان را میدهند که مواد ریمل را از ریشه تا انتهای مژهها بچرخانید. اگرچه از ریملهای بلند کننده برای ضخیم شدن و پرپشت شدن مژه استفاده نمیشود، اما اگر بهدنبال زیباکردن مژههای خودهستید، ریملهای بلندکننده بهترین انتخاب برای شماست.
3- ریمل حجم دهنده
ریمل بلندکننده بهترین دوست زیبایی شماست. مهم نیست که مژهها چقدر قوی باشند؛ ما همیشه به دنبال راههایی برای ضخیمتر و شادابتر نشان دادن آنها هستیم و برای داشتن چنین مژههایی نیازی به مژه مصنوعی نداریم و فقط با استفاده یک ریمل حجم دهنده مناسب میتوانیم چنین مژههایی داشته باشیم. ریملهای حجم دهنده به پرپشت شدن مژهها کمک میکنند تا مژهها پرتر به نظر برسند. تنها با چند حرکت ریمل، میتوانید مژههای پرپشتتری داشته باشید.
در ادامه بخوانید: انواع ریمل ها + معرفی ویژگیها و کاربرد هرکدام
4- ریمل فر کننده
حتی اگر شما در بلند کردن و حجم دادن به مژهها مهارت دارید، فر دادن مژهها داستان دیگری است. بسیاری از بانوان به داشتن مژههای فرفری علاقه دارند، اما نمیدانند چگونه باید مژههای خود را فر کنند. با وجود ریملهای فر کننده، فر مژهها دیگر کارایی ندارند چرا که این ریملها حتی برای کوتاهترین و صافترین مژهها کاربرد دارند و باعث فر شدن و پر شدن مژهها میشوند. کاربرد اصلی ریملهای فرکننده در فرمدادن و جهتدادن مژهها بهسمت بالاست.
در ادامه بخوانید: وسایل مورد نیاز کانتورینگ
5- ریمل برس S شکل
این نوع ریملها که به تازگی در بازار عرضه شدهاند از محبوبیت بالایی برخوردار هستند. ریمل برسی S شکل که به نوعی یک همهکاره محسوب میشود، مژه ها را جداگانه تنظیم می کند تا همه مژه ها صاف و یکدست شوند. به دلیل شکل ظاهری برس این نوع ریمل، با هر حرکت ریمل، تاثیر دو برابری روی مژههای شما میگذارد.
6- ریمل الیافی
اگر میخواهید مژههایی ضخیمتر با ظاهری بلندتر داشته باشید، ریملهای الیافی را امتحان کنید. ریمل الیافی در اصل همان ریمل مژه معمولی است، با این تفاوت که مواد ریمل از الیاف و یا ابریشم ساخته شده است که به مژههای شما میچسبند و باعث حجیم و بلند شدن مژهها میشوند.
در ادامه بخوانید: نحوه تشخیص لوازم آرایشی اصل از تقلبی
7- ریمل برس ساعت شنی
این نوع ریمل مناسب افرادی مناسب است که میخواهند به مژههای کناری فرم دهند. برس این نوع ریمل شبیه ساعت شنی بوده و استفاده از این نوع ریمل باعث بهتر دیده شدن چشمان شما میشود.
امیدواریم این مقاله به شما در شناخت انواع ریمل کمککرده باشد. برای خرید محصولات آرایشی و بهداشتی با بهترین قیمت و کیفیت به صفحه اصلی لیمادو مراجعهکنید.
- mahdi
- دی 11, 1399
- 471 بازدید